Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Симпозијум: Хирургија повреда и обољења периферног нервног система – Базична разматрања, савремени принципи, контроверзе и иновације 26-28.05.2017. године Хотел Чигота, Златибор

Неурохируршка Секција СЛД а ће 26-28. maja 2017. на Златибору приредити састанак у форми Симпозијума на тему „Хирургија повреда и обољења периферног нервног система – Базична разматрања, савремени принципи, контроверзе и иновације “ у организацији Удружења неурохирурга Србије и Клинике за неурохирургију, Клиничког центра Србије. Имајући у виду динамичан развој у области истраживања која се односе на лечење повреда и обољења периферног нервног система, тежњу за проналажењем и увођењем у рутинску клиничку праксу све софистициранијих приступа и техника, важност правовременог третмана повреда и обољења периферног нервног система, као и потребу за повећањем интереса и нивоа знања о хирургији периферног нервног система код лекара у неурохирургији уопште и у сродним хируршким гранама, за тему састанка је изабрана ХИРУРГИЈА ПЕРИФЕРНОГ НЕРВНОГ СИСТЕМА.
Предавачи на овом састанку ће бити наши највећи стручњаци из области преоперативне евалуације повреда и обољења периферног нервног система, хирургије – нервних репарација, функционалне реконструкције, хирургије обољења периферног нервног система и физикалне терапије и рехабилитације. Акцент ће бити на мултидисциплинарном приступу те ће гости предвачи бити лекари различитих специјалности!

Састанак ће бити оторен коктелом добродошлице у Петак вече у 20,00 сати у Хотелу „Чигота“. Стручни програм ће се одвијати сутрадан у Суботу 27. Маја са отварањем у 08,00 ујутро.  Program Neurohirurska sekcija SLD Zlatibor 2017 (1)

Home Sastanci Nekategorizovano Симпозијум: Хирургија повреда и обољења периферног нервног система – Базична разматрања, савремени принципи, контроверзе и иновације 26-28.05.2017. године Хотел Чигота, Златибор
Made by
© 2012 Hirurška Sekcija Lekarskog Društva Srbije. Sva prava zadržana. Surgical Section of Serbian Medical Society. All rights reserved.