Facebook Twitter Gplus RSS
formats

OBAVEŠTENJE O STRUČNOM SASTANKU ASOCIJACIJE HIRURGA REPUBLIKE SRPSKE I HIRURŠKE SLUŽBE JZU BOLNICE GRADIŠKA U GRADISCI, REPUBLIKA SRPSKA 11.03.2016.

Poštovani,

U organizaciji Asocijacije  hirurga Republike Srpske i Hirurške službe JZU Bolnice Gradiška  u  Gradišci  će se 11.3.2016. godine  održati  Stručni sastanak hirurga sa temom “ Minimalno invazivni pristupi u hirurgiji ”Hirurgija u ovoj zdravstvenoj ustanovi pokazuje značajne rezultate u svim hirurškim granama, pogotovu kada  je u pitanju minimalno invazivna hirurgija,  i edukacija hirurga iz ove oblasti je prepoznatljiva u njhovom dosadašnjem radu. Predavači na sastanku su hirurzi i gastroenterolozi  iz vodećih Centara u našem okruženju, hirurzi iz zdravstvenih ustanova Republike Srpske  i vodećih visokoškolskih ustanova. Hirurgija u Gradišci ima dugu tradiciju, dobre rezultate i dala je značajan broj hirurga koji su radili i rade u brojnim hirurškim centrima, i o  tome će naši  domaćini pripremiti  jedno vrlo zanimljivo predavanje. Asocijacija hirurga Republike Srpske  okuplja značajan broj hirurga iz svih zdravstvenih centara, organizuje već treći  hirurški  sastanak u poslednjih godinu dana od kada je osnovana što pokazuje da se radi u hirurškom udruženju sa prepoznatljivim rezultatima. Uoči sastanka u Gradišci članovi Asocijacije hirurga RS održaće sastanak na kome će upoznati o dosadašnjem radu, orgnizaciji sljedećih hirurških skupova  i  edukaciji  svojih članova. Očekujemo dobar odziv hirurga i njihov dolazak u Gradišku, očekujemo dobro druženje  i dobar stručni sastanak koji  koji će nam naši uvaženi predavači omogućiti. Pozivamo sve hirurge sa prostora Republike Srpske, BiH, Republike Srbije i šire da dodju na ovaj sastanak u Gradišku.

gradiska 1

 

gradiska 2

 

 

 

 

Home Sastanci Nekategorizovano OBAVEŠTENJE O STRUČNOM SASTANKU ASOCIJACIJE HIRURGA REPUBLIKE SRPSKE I HIRURŠKE SLUŽBE JZU BOLNICE GRADIŠKA U GRADISCI, REPUBLIKA SRPSKA 11.03.2016.
Made by
© 2012 Hirurška Sekcija Lekarskog Društva Srbije. Sva prava zadržana. Surgical Section of Serbian Medical Society. All rights reserved.