Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Obaveštenje o predavanju Prof. Martina Walza na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 08.03.2019.

Martin Walz                  Poštovani,

 

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će 8. marta 2019. godine gost Centra za endokrinu hirurgiju KCS biti profesor Martin Valc (Martin Walz) sa Kliniken Essen-Mitte, Nemačka, profesor na Univerzitetu Diuzburg-Esen. Profesor Martin Valc je eminentni svetski endokrini hirurg, i vodeći stručnjak za retroperitoneoskopski pristup operacijama nadbubrega.

U Centru za endokrinu hirurgiju profesor Martin Valc će 8. i 9 marta 2019. godine obaviti pokazne operacije, dok će 8. marta 2019. u 13 časova održati pristupno predavanje za gostujućeg profesora u Svečanoj sali Dekanata Medicinskog fakulteta.

Učinili bi ste nam veliko zadovoljstvo da Vi i Vaše kolege prisustvujete predavanju i na taj način uveličate stručni nivo ovog skupa.

 

Prof. dr Vladan Živaljević                                                                             Prof. dr Ivan Paunović

Načelnik Centra za endokrinu hirurgiju                                          Prodekan Medicinskog fakulteta

 

Home Sastanci Nekategorizovano Obaveštenje o predavanju Prof. Martina Walza na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 08.03.2019.
Made by
© 2012 Hirurška Sekcija Lekarskog Društva Srbije. Sva prava zadržana. Surgical Section of Serbian Medical Society. All rights reserved.