Facebook Twitter Gplus RSS
formats

VAŽNO OBAVEŠTENJE O PREDSTOJEĆEM SIMOZIJUMU „DOMIS“ 27.APRILA 2018.

DOBRODOŠLI NA DOMIS SIMPOZIJUM 2018: OD GERB-a DO ADENOKARCINOMA
Datum: 27. April 2018
Mesto: Hotel Hyatt Regency, Beograd
Sajtwww.domis.co.rs

Drage kolege i prijatelji,
Gastroezofagealna refluksna bolest (GERB) ima visoku prevalencu. U poslednje dve decenije, u porastu je učestalost simtoma, ali i komplikacija  GERB-a. To se primarno odnosi na Barrett-ov jednjak i adenokarcinom distalnog jednjaka i kardije. Postoje nedvosmisleni dokazi o povezanosti refluksa, gojaznosti i adenokarcinoma distalnog jednjaka i kardije.
Cilj ovog Simpozijuma je da se sažeto iznesu savremeni stavovi vezani za dijagnostiku, praćenje i terapiju GERB, Barrett-ovog jednjaka i adenokarcinoma distalnog jednjaka i kardije.
Pridružite nam se 27. Aprila 2018 godine u Beogradu, gde će 7 eminentnih stručnjaka izlaganjima pokriti široki spektar GERB i komplikacija GERB. Razmenite iskustva, informacije i ideje sa kolegama. Saznajte savremene stavove I protokole, što će Vam omogućiti da pacijentima pružite najbolji mogući tretman.
Molimo Vas da se svoje prisustvo na Simpozijumu prijavite i registrujete se preko sajtawww.domis.co.rs
Za učešće na Simpozijumu NIJE predviđena kotizacija, a prijava Simpozijuma prosleđena je Zdravstvenom savetu Republike Srbije kako bi bio akreditovan za lekare, farmaceute i medicinske tehničare za 2018 godinu. Detalje saznajte klikom na link!domis_2018
Radujemo se druženju u Aprilu.
Srdačno,
Miloš Bjelović

 

Home Sastanci Nekategorizovano VAŽNO OBAVEŠTENJE O PREDSTOJEĆEM SIMOZIJUMU „DOMIS“ 27.APRILA 2018.
Made by
© 2012 Hirurška Sekcija Lekarskog Društva Srbije. Sva prava zadržana. Surgical Section of Serbian Medical Society. All rights reserved.